Tradíció

2004. január 1-et írtunk akkor, amikor édesapánk, Fodor István útjára indította a családi vállalkozást.

Ő az, aki elsőként ér be és még a mai napig is utoljára távozik az üzemünkből.

Hagyomány vagy megszokás ez? Talán sosem tudjuk meg. Akkoriban az egész család izgalommal állt a történések előtt, és vártuk, mit fogunk tudni kihozni a megváltozott élethelyzetünkből. Hogy kényszervállalkozásba kezdtünk volna? Egyetlen perce sem volt az az elmúlt 17 évnek.

A fő célunk mindig is az volt, hogy kompromisszumok nélkül tegyünk le magas minőségű édesipari termékeket a magyar családok asztalára.

Mi választunk alapanyagot, mi kísérletezünk a receptúráinkkal addig, míg azok tökéletesek nem lesznek

A Frill Hungary egy 100%-ban magyar tulajdonú és magyar munkaerőt foglalkoztató vállalkozás, melyben ügyelünk arra, hogy természetes alapanyagokkal és környezetbarát csomagolással dolgozzunk. Évente körülbelül 120.000 km-t teszünk meg az országon belül azért, hogy mindenhová el tudjuk juttatni a termékeinket.

 

A legkülönfélébb ízű nápolyik mellett téli fagyi, barackmag,  parány, fitt nápolyi – (hozzáadott cukor nélkül) is készül az üzemünkben.

Roppanós, édes és sós finomságainkkal szeretnénk összehozni családokat, baráti társaságokat, kollégákat, időseket és fiatalokat.

Hiszünk abban, hogy a világban lezajló, sokszor ijesztő változások ellenére 

egy családi asztal, melynél nem csak a Frill termékek, hanem a résztvevők szíve is szeretettel van töltve, mindig egy tradícionális érték és esemény marad. 

Most pedig egy Frilles utazásra invitálunk Benneteket az időben!

Ismerjétek meg történetünket, vállalkozásunk főbb eseményeit, melyek mind elősegítették azt, hogy immáron második generációs vállalkozásként működhessünk a magyar piacon!

2003

Első döntés

2003 végén jött el a pillanat, amikor is eldöntöttem, belevágok a családi vállalkozásomba.

2003

2004

Elindulunk

2004. január 1-jén el is kezdtük a nápolyik, barackmagok és téli fagyik gyártását.

2004

2005

Parány

2005 volt az az év, amikor megkezdtük a mártott ostya gyártását (parányt.)

2005

2007

Csomagolásváltás

A 2004-ben átvett teljes termékpaletta arculatát frissítettük.

2007

2008

Új kiszerelések

Elkezdtük a 400 grammos termékeinket gyártani, továbbá megjelentek a vödrös termékeink is.
2008

2010

Ostyasütőt veszünk

A biztonságosabb piaci igények kiszolgálása érdekében, vásároltunk egy ostyasütőt, így már saját magunk által tudtuk készíteni az ostyalapot.

2010

2012

Online próbálkozások

Megkezdtük az online kommunikációnkat.

2012

2017

Diabetikus termékek

Megkezdtük a diabetikus termékeink gyártását, és a klasszikus ízeink mellett folyamatosan jelentek meg az új ízeink.

2017

2020

Online értékesítés

Nevet, logót és teljes arculatot változtattunk. Nyírtallérból Frill lettünk.

2020

2021

Webshop

Megkezdtük az online értékesítést.
2021